Καλώς ήρθατε στη hypermedia!

Η εταιρεία μας ασχολείται με την δημιουργία ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων, καθώς και με φωτογραφίσεις προϊόντων.

Διαθέτετε μία επιχείρηση ή ένα κατάστημα και θέλετε να αναπτύξετε την διαδικτυακή του εικόνα;

Στη hypermedia αναλαμβάνουμε ότι χρειάζεστε για την διαδικτυακή σας παρουσία. Φωτογραφίζουμε τα προϊόντα σας, αναπτύσσουμε την ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με σύγχρονο design και εύκολη πλοήγηση για τους χρήστες και δημιουργούμε περιεχόμενο για τα κοινωνικά σας δίκτυα. Είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να ενταχθείτε και να ξεχωρίσετε στο διαδίκτυο.

ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Η

Υπευθυνότητα

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ

Δημιουργία

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ Η ΑΡΙΣΤΗ

Ποιότητα

Υπηρεσίες

Αναπτύσσουμε ιστοσελίδες με την χρήση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου WordPress. Σκοπός μας είναι η δημιουργία ιστοτόπων, οι οποίοι είναι φιλικοί προς τον χρήστη και εξατομικευμένοι στην επιχείρησή σας και τις ανάγκες σας. Στόχος μιας ιστοσελίδας, είναι η εύκολη εύρεση πληροφοριών και τρόπων επικοινωνίας, με την επιχείρηση, από όλους τους χρήστες. Για τον λόγο αυτό οι σελίδες που δημιουργούμε προσαρμόζονται άψογα σε όλες τις συσκευές και είναι εύχρηστες για όλους.

Αν σας ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε μαζί μια ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας ή για τις υπηρεσίες που προσφέρετε, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αναπτύσσουμε ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop) με την χρήση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου WordPress και το πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου WooCommerce, το οποίο έχει σχεδιαστεί για μικρούς και μεγάλους ηλεκτρονικούς εμπόρους. Σκοπός μας είναι η δημιουργία e-shop, τα οποία να είναι εύχρηστα για όλους τους χρήστες και με λίγα κλικ ο κάθε πελάτης να βρίσκει ότι αναζητά και να το προσθέτει στο καλάθι. Στόχος ενός e-shop, είναι η ανάδειξη των αγαθών, που διαθέτει μια επιχείρηση, στο διαδικτυακό κοινό. Μέσω του e-shop, διευρύνεται το κοινό που απευθύνεται μια επιχείρηση, γίνεται γνωστό και σε περιοχές εκτός της έδρας της και κατά συνέπεια αυξάνονται οι πωλήσεις και τα έσοδα αυτής.

Αν θέλετε και εσείς να αυξήσετε τις πωλήσεις της υπάρχουσας επιχείρησής σας, μέσω του διαδικτύου ή να δημιουργήσετε μια νέα επιχείρηση που θα βασίζεται αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό εμπόριο, απευθυνθείτε σε εμάς.

Οι φωτογραφίες σε μια ιστοσελίδα και σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι αυτές που ζωντανεύουν την κάθε σελίδα και της δίνουν χαρακτήρα. Επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, οι εικόνες βοηθούν τους χρήστες να κατανοήσουν το περιεχόμενο του ιστοτόπου και πόσο μάλλον αν μιλάμε για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Σε ένα e-shop, οι ποιοτικές και ευκρινείς φωτογραφίες είναι αυτές που κάνουν το προϊόν πιο ελκυστικό και επίσης ο πελάτης έχει την δυνατότητα να δει με λεπτομέρεια το προϊόν που πρόκειται να αγοράσει. Για τους παραπάνω λόγους, οι φωτογραφίες που τοποθετούμε στον ιστότοπό μας πρέπει να είναι επαγγελματικές και να αποτυπώνουν το προϊόν με ευκρίνεια και υψηλή ανάλυση.

Η hypermedia διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό για την φωτογράφιση των προϊόντων σας μεμονωμένα, είτε ομαδοποιημένα και έτοιμα να αναρτηθούν στο e-shop σας ή στα κοινωνικά σας δίκτυα.

Τα κοινωνικά δίκτυα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας πια, για αυτό η κάθε επιχείρηση και ο κάθε ιδιώτης χρειάζεται να έχει παρουσία και σε αυτά. Μέσω των κοινωνικών δικτύων επικοινωνούμε στους πελάτες μας, πράγματα πιο καθημερινά όσον αφορά τα αγαθά που προσφέρουμε, λύνουμε απορίες που μπορεί να έχουν οι πελάτες μας και τους προσφέρουμε επιπλέον τρόπους να επικοινωνούν μαζί μας καθώς και να πραγματοποιούν τις αγορές τους. Για να είμαστε ενεργοί σε αυτά φροντίζουμε να αναρτούμε περιεχόμενο συχνά και με συνέπεια, έτσι ώστε να μην χάνετε η επαφή με τους πελάτες μας.

Για να ενημερώνετε τα κοινωνικά σας δίκτυα η hypermedia αναλαμβάνει να σας δημιουργήσει περιεχόμενο, είτε μέσω φωτογράφισης των προϊόντων σας, είτε γραφιστικά. Ακόμη αναλαμβάνουμε να συνδέσουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με τα κοινωνικά σας δίκτυα, ώστε οι πελάτες σας να πραγματοποιούν τις αγορές τους και μέσω Facebook και Instagram Stores.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την επιχείρηση σας να αναπτύξει την διαδικτυακή της παρουσία.