Συχνές Ερωτήσεις

We Have The Best Support Around

Συχνές Ερωτήσεις2021-04-18T14:37:39+03:00
Τι υπηρεσίες προσφέρει η εταιρεία σας;2021-04-18T22:33:58+03:00

Στη Hypermedia αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε μαζί την διαδικτυακή σας εικόνα.

  • Αναπτύσσουμε ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα με την χρήση του WordPress, φιλικά προς τον χρήστη και εξατομικευμένα για την επιχείρησή σας και τις ανάγκες της.
  • Αναλαμβάνουμε να φωτογραφίσουμε τα προϊόντα σας, για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, καθώς και ομαδοποιημένες φωτογραφίες των προϊόντων σας για την χρήση τους στα κοινωνικά σας δίκτυα.
  • Δημιουργούμε περιεχόμενο, για τα κοινωνικά σας δίκτυα, με τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες που παρέχετε, είτε φωτογραφικά, είτε γραφιστικά με σύγχρονο σχεδιασμό.
Ποιο είναι το κόστος για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας ή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος;2021-04-08T13:20:01+03:00

Το κόστος για την δημιουργία μίας ιστοσελίδας ή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αλλά και στις δύο περιπτώσεις αυτό χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες.

  • Ετήσιο Κόστος, το οποίο περιλαμβάνει το Domain Name, το οποίο είναι το όνομα χώρου, με απλά λόγια το όνομα της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, το Hosting, δηλαδή ο χώρος  που φιλοξενείται η ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στο διαδίκτυο ,  και τέλος το SSL (Secure Sockets Layer), με απλά λόγια η ασφάλεια για την μεταφορά ευαίσθητων πληροφοριών στο διαδίκτυο, όπως για παράδειγμα οι ηλεκτρονικές συναλλαγές που θα γίνονται σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Τέλος, η ενημέρωση και η συντήρηση της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος από την εταιρεία μας.
  • Εφάπαξ Κόστος, το οποίο περιλαμβάνει τη φωτογράφιση των προϊόντων σας και τη δημιουργία της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.
  • Επιπλέον χρεώσεις : Κάποιες επιπλέον λειτουργίες που πιθανώς να χρειάζονται ή εσείς να επιθυμείτε για την διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησής σας (Πρόσθετο – Plugin).

Προσφέρουμε δωρεάν την εκπαίδευση των πελατών μας στο περιβάλλον διαχείρισης της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού τους καταστήματος.

Ελάτε σε εμάς να συζητήσουμε επακριβώς τις ανάγκες της επιχείρησής σας, και εμείς με τη σειρά μας θα δημιουργήσουμε μία προσφορά εξατομικευμένη για εσάς!

Αναλαμβάνετε μόνο την δημιουργία της ιστοσελίδας – eshop, ή και την μετέπειτα διαχείρισή του;2021-04-18T22:34:21+03:00

Στη hypermedia εκτός από την δημιουργία της ιστοσελίδας σας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, αναλαμβάνουμε και την μετέπειτα διαχείριση τους. Φροντίζουμε για την σωστή λειτουργικότητα της σελίδας σας, την ενημέρωση όλων των εργαλείων της καθώς και την τακτική λήψη αντιγράφων ασφαλείας (Backup) σε περίπτωση που χρειαστούν. Ακόμη εάν το επιθυμείτε είμαστε σε θέση να σας εκπαιδεύσουμε πάνω στην πλατφόρμα διαχείρισης προκειμένου να συντηρείται την ιστοσελίδα σας και μόνοι σας.

Ποιο είναι το κόστος για τη φωτογράφιση των προϊόντων μου;2021-04-18T13:34:58+03:00

Το κόστος για την φωτογράφιση των προϊόντων εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Το βασικότερο κομμάτι είναι το είδος της φωτογράφισης που επιθυμείτε. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας και πείτε μας τις ανάγκες σας.

Εκτός από την ιστοσελίδα μου, τι άλλο χρειάζομαι για την διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησής μου;2021-04-18T22:35:02+03:00

Εκτός από την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας, θα πρέπει να έχετε και μία σωστή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα που αφορούν την επιχείρηση σας. Η επιχείρησή σας θα πρέπει να “βρίσκεται” στα κοινωνικά δίκτυα που βρίσκεται και το αγοραστικό της κοινό. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε όλες τις απορίες.

Σε πόσο χρονικό διάστημα ολοκλήρωνεται η δημιουργία μιας ιστοσελίδας ή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος;2021-04-18T14:01:33+03:00

Το διάστημα που απαιτείται προκειμένου να ολοκληρωθεί η κατασκευή της ιστοσελίδας σας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Αρχικά θα πρέπει να συζητήσουμε μαζί σας τις απαιτήσεις που έχετε καθώς επίσης και τον τύπο της ιστοσελίδας. Εάν πρόκειται για μία σελίδα παρουσίασης όπως για παράδειγμα παρουσίαση της δουλειάς σας ή της υπηρεσίας που προσφέρεται, τότε σίγουρα χρειάζεται πολύ λιγότερος χρόνος σε σχέση με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Εάν από την άλλη πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα τότε ο χρόνος κατασκευής εξαρτάται από πολλαπλούς παράγοντες. Οι βασικότεροι εξ ‘αυτών είναι εξής :

  • Αν διαθέτετε έτοιμο φωτογραφικό υλικό των προϊόντων σας, ή επιθυμείτε να αναλάβει η εταιρεία μας την φωτογράφιση τους.
  • Αν διαθέτετε έτοιμες περιγραφές για τα προϊόντα σας.
  • Πόσα προϊόντα διαθέτει η επιχείρηση σας.
Βρίσκομαι εκτός Βόλου, είναι εφικτή μία συνεργασία με την εταιρεία σας;2021-05-08T20:20:50+03:00

Εάν η έδρα της επιχείρησής σας είναι εκτός Βόλου, και επιθυμείτε μία συνεργασία με την εταιρεία μας για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, φυσικά και μπορούμε να συνεργαστούμε! Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας κατατοπίσουμε για τον τρόπο με τον οποίο θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε την διαδικτυακή σας παρουσία.

Επικοινωνήστε μαζί μας και πείτε μας τις ανάγκες σας.

Στείλτε μας την επιθυμία σας και εμείς θα σας αποστείλουμε μια προσφορά, για να το συζητήσουμε.

Go to Top