Λίγα λόγια σχετικά με εμάς!

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2021 με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων και e-shop, διαχείρισης social media καθώς και φωτογραφίσεις για την πλαισίωση των e-shops σας και των social media. Όλα αυτά γιατί θέλαμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών γύρω από το διαδίκτυο.

Διαχειριζόμαστε το κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, με αγάπη και υπευθυνότητα. Αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόκληση, με σκοπό την ικανοποίηση του πελάτη μας.

Η ομάδα μας αποτελείται από νέους ανθρώπους με όρεξη για δημιουργία και πάθος για τη δουλειά, καθώς επίσης και συνεχή εκπαίδευση και εξειδίκευση πάνω σε νέες τεχνολογίες και εργαλεία.

Η Κωνσταντίνα Μαυρωνά και ο Φίλιππος Λάσκος είναι τα μέλη που απαρτίζουν την hypermedia, απόφοιτοι του πρώην Τ.Ε.Ι Θεσσαλίας, στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. στην Λάρισα.

Η Κωνσταντίνα λάτρης του web design, της φωτογραφίας και φυσικά των social media. Από την άλλη μερία ο Φίλιππος είναι υπεύθυνος του development και των παραμετροποιήσεων σε όλα τα τεχνικά θέματα.

σχετικά με εμάς

Γνωρίστε όσους μας εμπιστεύονται