Λίγα λόγια για τη Hypermedia και την ομάδα της!

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2021 με σκοπό να βοηθήσει την επιχείρηση σας να δημιουργήσει την διαδικτυακή της παρουσία με τη χρήση των κατάλληλών εργαλείων και τεχνολογιών.

Αναπτύσσουμε ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα, αναλαμβάνουμε να φωτογραφίσουμε τα προϊόντα για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, καθώς επίσης δημιουργούμε περιεχόμενο, για τα κοινωνικά δίκτυα της επιχείρησής σας.

Η ομάδα μας αποτελείται από νέους ανθρώπους με όρεξη για δημιουργία  και πάθος για τη δουλειά, καθώς επίσης και συνεχή εκπαίδευση και εξειδίκευση πάνω σε νέες τεχνολογίες και εργαλεία.

Διαχειριζόμαστε το κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, με αγάπη και υπευθυνότητα. Αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόκληση, με σκοπό την ικανοποίηση του πελάτη μας.

Κατά την διάρκεια δημιουργίας ενός ιστοτόπου συζητάμε με τον πελάτη, αναλύουμε τις απαιτήσεις της επιχείρησης του και αναπτύσσουμε μαζί την διαδικτυακή εικόνα της. Με την ολοκλήρωσή του έργου, είμαστε διαρκώς δίπλα του δίνοντάς του πολύτιμες συμβουλές και υποστήριξη σε οποιοδήποτε ζήτημά προκύψει.

Ακόμη  σας παρέχουμε πλήρη εκπαίδευση για όλες τις εργασίες που χρειάζεται να κάνετε στην ιστοσελίδα σας και παραμένουμε δίπλα σας για οποιαδήποτε απορία σας.

Ακολουθήστε μας στα Social Media για γρηγορότερη επικοινωνία και συνεχής ενημέρωση για εμάς και την πορεία μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και πείτε μας τις ανάγκες σας.

Στείλτε μας την επιθυμία σας και εμείς θα σας αποστείλουμε μια προσφορά, για να το συζητήσουμε.