Το κόστος για την δημιουργία μίας ιστοσελίδας ή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αλλά και στις δύο περιπτώσεις αυτό χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες.

  • Ετήσιο Κόστος, το οποίο περιλαμβάνει το Domain Name, το οποίο είναι το όνομα χώρου, με απλά λόγια το όνομα της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, το Hosting, δηλαδή ο χώρος  που φιλοξενείται η ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στο διαδίκτυο ,  και τέλος το SSL (Secure Sockets Layer), με απλά λόγια η ασφάλεια για την μεταφορά ευαίσθητων πληροφοριών στο διαδίκτυο, όπως για παράδειγμα οι ηλεκτρονικές συναλλαγές που θα γίνονται σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Τέλος, η ενημέρωση και η συντήρηση της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος από την εταιρεία μας.
  • Εφάπαξ Κόστος, το οποίο περιλαμβάνει τη φωτογράφιση των προϊόντων σας και τη δημιουργία της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.
  • Επιπλέον χρεώσεις : Κάποιες επιπλέον λειτουργίες που πιθανώς να χρειάζονται ή εσείς να επιθυμείτε για την διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησής σας (Πρόσθετο – Plugin).

Προσφέρουμε δωρεάν την εκπαίδευση των πελατών μας στο περιβάλλον διαχείρισης της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού τους καταστήματος.

Ελάτε σε εμάς να συζητήσουμε επακριβώς τις ανάγκες της επιχείρησής σας, και εμείς με τη σειρά μας θα δημιουργήσουμε μία προσφορά εξατομικευμένη για εσάς!